.: AYAT SERIBU DINAR :.

.: AYAT SERIBU DINAR :.

Wednesday, June 9, 2010

::Brownies Kukus Lapis Keju::


Sangat Sedappp...
Rasanya tak ubah macam brownies kukus yang Cik Suami pernah beli kat Bandung..tapi yang ni lagi best dan malatopss sebab lapisan kejunya menggunakan 500gm Cream Cheese! Dan lapisan coklatnya pulak menggunakan coklat masakan dengan sedikit serbuk koko tau..Wallaweii..sangat Yummy okayieeee...Mesti buat untuk mak masa balik Mentakab nanti..
Calling2 ehh untuk tempahan....

2 comments:

LAYLA ,MENTAKAB & TEMERLOH said...

mak wati dah meleleh air liur dah kat cni wei!!!

ChemiEma said...

along..sedapnya nampak brownies kukus ni..yummy..
bila nak buat lagi..nak pi umah ni...

Related Posts with Thumbnails